Підписатися на RSS

Як же дітям не радіти, коли їх голубить літо!

У нашому дошкільному закладу розпочався оздоровчий період!

Як жадібно ми чекали на красне літечко, як знудилися за лагідною літньою дниною! І ось – довгождана мить – сонячні промінчики ніжно пестять наше тіло. Вся природа розкрилася назустріч теплу і замерехтіла дивограєм барв. Милують око луки, вигаптовані дивовижними квітковими візерунками. Зелені шати лісів вражають багатством відтінків. Напрочуд дзвінкою і голосистою, духмяною і смачною постає перед нами літня пора. Вона дарує нам усім радість милування красою природи, дивує розмаїттям естетичних проявів, неможливо проминути цю неповторну красу, не оцінивши щедрості рідної землі

Наш дитсадок в літню пору, теж змінює своє вбрання – клумби починають буяти своїм різнобарв’ям, дитячі городи наповнюються овочевими культурами та зеленню, майданчики – зазивають малюків пограти у різні ігри на м’якенькому килимі із різнотрав’я.


Діяльність нашого закладу у літній період спрямовується на організацію змістовного, різноманітного буття з метою оздоровлення дітей, забезпечення їхнього активного відпочинку, закріплення, уточнення, розширення запасу набутих упродовж навчального року знань, уявлень про навколишній світ і самих себе, збагачення досвіду застосування практичних умінь, навичок у процесі різних видів дитячої діяльності.

Упродовж дня з дошкільниками організовуються ігри: - сюжетно-рольові; - конструктивно-будівельні; - драматизації, театралізації; - дидактичні словесні; - з іграшками, предметами, картинками; - настільно-друковані; - інтелектуальні; - рухливі сюжетні і безсюжетні, з елементами спортивних ігор та вправ (футболу, баскетболу, городків, бадмінтону, катання на самокатах і велосипедах- ігри з водою і піском.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.