Підписатися на RSS

ДІТИ І СОНЦЕ. ЯК НЕ ОБГОРІТИ НА СОНЦІ?

Діти і сонце. Як не обгоріти?

Навіть якщо ви приїхали не в самий спекотний сезон, знайте: перебувати на сонці з 11 до 16 вкрай небезпечно для дитячої шкіри. Не встигнете озирнутися, як дитина обгорить. Тому загоряйте, купайтеся і грайте з дитиною під сонцем з ранку до 11 години, і після обіду з 16 години до вечора. До того ж, як правило, в обідній час маленькі діти вважають за краще спати.

Використовуйте сонцезахисні засоби, як мінімум, 2-3 рази на день. Для закордонного відпочинку придбайте засоби з найбільшим ступенем захисту .
Після купання дитину необхідно вимити в прісній проточній воді, насухо витерти і знову нанести сонцезахисний засіб.

Якщо все-таки дитина обгоріла на сонці, змастіть її шкіру спеціальним засобом від опіків, наприклад, пантенолом, або використовуйте народні засоби: кефір, сметану, йогурт.

Захищайте очі малюка від сонця. Існують спеціальні дитячі сонячні окуляри, які випускаються у вигляді звірят, яскравого кольору. Якщо ж малюк відмовляється їх носити, надягніть йому панамку з широкими полями. Зриває – пришийте завязочки, панамку або кепку потрібно носити в будь-якому випадку, щоб захистити волосся і голову від сонця.

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.