Підписатися на RSS

ДЕНЬ СІМ'Ї

Міжнародний день сім'ї було затверджене 15 травня 1994 року за ініціативою ООН. Свято передбачає висвітлення як можна більш важливих проблем сім'ї, обговорюваних на різних громадських конференціях та ЗМІ.
Сім'я для кожної людини є дуже важливою для життя. Народжуючись на світ, маленька людина набуває маму і тата, а виростаючи обзаводиться власною родиною. Сім'я - це не тільки батьки, родичі, це ще й улюблені, близькі, а іноді навіть друзі чи дружній колектив з якими пройшов різні випробування.
Сім'я... Таке тепле та ніжне слово, воно викликає неймовірно різні емоції та почуття: з одного боку - почуття оксамитової ніжності та надхнення, а з іншого - розуміння великої відповідальності.
Сім'я, в першу чергу, це рідний дім, де тебе чекають близькі та кохані люди, де тебе підтримають та допоможуть.
У нашому закладі також святково відзначили Міжнародний день сім'ї. Під час свята закріпили знання дітей про звичаї та традиції української сім'ї, обов'язки батьків і дітей.
Вихованці старшого дошкільного віку охоче розповіли про своїх рідних, їх захоплення, про те, як відзначають свята та піклуються про літніх членів родини.
Засобами музичної діяльності дошкільнята висловили вдячність старшим членам родини за турботу і любов про них та побажали рідним міцьного здоров'я, щастя, миру та злагоди.
Розвага допомогла дітям усвідомити неповторність кожної української родини та відчути себе її частинкою.
Щастя в домі - запорука сім'ї.
Як зиницю ока ми повинні берегти її,
Рідні, близькі нам дорогі завжди,
Кожна комірка - це дружна сім'я.
Зі святом сімейним вітаємо,
Здоров'я міцного і щастя Вам бажаємо,
Нехай у достатку завжди живе родина,
Миру, радості, удачі і тепла.

/Files/photogallery/8813/IMG_20210513_094809_1.jpg

/Files/photogallery/8813/IMG_20210513_095747.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 62

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.